In de auto

Op stap met je hond – In de auto

Over het algemeen gaan honden graag mee in de auto. Jouw hond kan last krijgen van wagenziekte of stress tijdens een lange autorit. Probeer je hond daarom te laten wennen aan de auto en zorg voor een veilige, vertrouwde plek.

Als de hond angstig is in de auto, kan je gebruik maken van een Thundershirt.

Lees hier meer over het Thundershirt...

Thundershirt

Als je jouw hond meeneemt in de auto, zorg er dan altijd voor dat het veilig gebeurd. Je kan jouw geliefde hond in de auto op verschillende manieren beschermen. Een rooster, een veiligheidsriem, een reisbench of een stoeltje.

Een Beschermend rooster. Hiermee is het rijden voor de hond als voor jou veilig gewaarborgd. Het rek is zowel in de hoogte als in de breedte verstelbaar. 

veiligheidsrek hond

Zwart aluminium

Breedte verstelbaar van 100-165 cm

Hoogte verstelbaar van 75-135 cm

 

 

 Je kan hem ook op in een bench op de achterbank zetten.

Bench

 

 

Afmetingen: 78 X 55 X 62 cm

 

 

  

Er bestaat ook een veiligheidsgordel voor jouw hond. Met deze autogordel kun je jouw hond veilig vastzetten in de auto zodat de hond rustig op zijn plaats blijft zitten en u uw aandacht op de weg kunt houden.

autogordel

Maten:

Small 46-58 cm

Medium 60-72 cm

Large 74-90 cm

XL 92 – 116 cm

 

 

Als je een kleiner hond hebt, kan je ervoor kiezen een autostoel te kopen. Deze autostoel bied comfort en veiligheid voor jouw hond tijdens de reis. Gemakkelijk met een gordel te bevestigen. Stevige bodem, bedekt met comfortabel fleece.

pet-autostoel-aqua-1_4

 

 

 

 

maat M: 51 x 33 x 30,5 cm.

 

 

 

De opvouwbare transportbbench is ideaal als een slaapplaats of rustplaats voor uw lieveling en kan in enkele seconden worden gemonteerd en gedemonteerd. De bench is stabiel en veilig.

Reisbench

Autodeken

Het is wel prettig om je auto schoon te houden als je jouw hond meeneemt.

Deze autodeken is geschikt voor ieder type auto. Deze deken is erg praktisch, deelbaar door een ritssluiting en heeft diverse opbergvakken. De deken wordt bevestigd met een lus, welke om de hoofdsteun wordt bevestigd.

9200000010742783

Road Refresher

De Road Refresher is de ideale waterbak voor onderweg. Deze bak kan gevuld met water in elk voertuig geplaatst worden zonder dat het water er uit klotst en uw huisdier kan naar behoefte onderweg drinken. Ideaal voor in huis, caravan, auto of voor op de boot.

Waterbak

error: Content is protected !!