Op de boot

Op stap met je hond – Op de boot

Als je gaat varen met je boot doe je, als je kinderen hebt, ze een zwemvest aan. Doe dat ook bij je hond. Mocht hij overboord slaan en het water is zeer koud, dan kan het gebeuren dat zijn spieren verkrampen en dat hij niet goed kan blijven zwemmen. Schaf daarom een goed zwemvest aan, zodat hij in ieder geval kan blijven drijven en je hem uit het water kunt vissen. Je kan hem aan het handvat uit het water tillen of, als hij te ver is weggedreven, hem met een lijn naar je toetrekken. Deze lijn kan je vastmaken aan de D-ring op de rug van het zwemvest.

Dit zwemvest is speciaal ontworpen voor veiligheid, pasvorm en comfort. Hierdoor zul je een veilig gevoel hebben als je met jouw hond het water opgaat. De zwemvesten van Ezydog hebben een goede en comfortabele pasvorm, wat een must is voor een goede veiligheid. Deze hondenzwemvesten zijn stevig en veilig. Het drijfvlak loopt door voor de borst. Het is extra zichtbaar door reflecterende strepen over de rug. Het is voorzien van 2 verstelbare brede, neopreen buikbanden. Er zit een handvat op de rug om de hond uit het water te tillenen heeft een D-ring op de rug om een lijn aan vast te klikken.

9200000026783979

 

Honden aan boord

Honden aan boord; hét boek voor varende hondeneigenaars. Varen is leuk. Veel mensen zijn er dol op, net als veel honden. Honden gaan vaak mee aan boord, ook bij de beroepsvaart.

Honden aan boord is ook een naslagwerk om mee aan boord en met vakanties mee te nemen.

Honden aan boord

In het boek worden onderwerpen behandeld als:
– hoe honden dingen anders ervaren dan mensen, bijvoorbeeld harde geluiden;
– praktische oplossingen en hulpmiddelen voor een fijne bootreis;
– spelen met uw hond aan boord en op de wal;
– tips voor geschikte vaartochten met uw hond met tips voor hondvriendelijke havens
en -restaurants;
– het kiezen van een pup, welke hond is de beste scheepshond en zo voed je hem op;
– veiligheid en gezondheid van uw hond rond het water; veel voorkomende ziektes rondom water, het verzorgen van lichte verwondingen en blessures bij uw hond, eerste hulp verlenen en een gifwijzer om snel in te kunnen grijpen.

 

 

error: Content is protected !!