Cadeautjes voor de hond

Hondenspeelgoed

Het is erg belangrijk om een band op te bouwen met jouw hond en hem in vorm te houden. Door vaak samen leuke dingen te doen, leer je jouw hond goed kennen. Op die manier kan je hem ook makkelijker dingen aanleren. Als hij dingen doet die jij wilt, kan je hem belonen door middel van het geven van voer, een lekker aai over zijn koppie of een hondenspeeltje geven.

Let bij het aanschaffen van hondenspeelgoed op de essentiële dingen zoals de grootte en het materiaal. Als de speeltjes voor jouw hond te klein zijn, bestaat er het risico dat hij het kan inslikken. Als ze te groot zijn, dan vindt hij er misschien niets aan en kan er snel op uitgekeken zijn.

Gangbare materialen voor hondenspeeltjes zijn rubber en latex. Deze materialen zijn stevig en slijten niet snel. Sommige honden vinden ook piepspeeltjes erg leuk. Hoe harder ze er in bijten, hoe luider het gepiep.

Blijf altijd in de buurt wanneer uw hond met speelgoed speelt. Is het speelgoed kapot, haal het dan weg.

Hondenspeeltjes zijn er in allerlei soorten, maten en materialen verkrijgbaar. Er is wel een vereiste voor hondenspeelgoed: Jouw hond moet er in kunnen bijten. Hoe vreemder het voorwerp, zoals een nep-krokodil, een nep-kip of een nep-varkentje, hoe leuker hij het zal vinden.

 

afbeelding-van-speelgoed-petbrands-krokodil-latex-hond.nl

 

afbeelding-van-adori-26-cm-latex-toy-vogel-met-piep-hond.nl      afbeelding-van-adori-16-cm-latex-toy-varken-met-pieper-roze-hond.nl

 

 

 

 

Kong®

Hondenspeelgoed kan ook gezond zijn. Kong® is een mooi voorbeeld daarvan. Je hond kan er op bijten en dat is goed voor zijn gebit. De Kong® traint de kaakspieren en door het bijten komt er ook speeksel vrij. Via dit speeksel worden bacteriën, die tandsteen kunnen veroorzaken, afgevoerd.

afbeelding-van-kong-xl-extreme-zwart-hond.nl

Kong® Wobbler

De Kong® Wobbler is een snack dispenser die u kunt vullen met allerlei lekkers. Wanneer uw hond met zijn poot of snuit tegen de Wobbler duwt, zal deze gaan waggelen, draaien en rollen, zodat er een kleine traktatie uit komt. De onverwachte bewegingen die de Wobbler maakt houden het spel actief en uitdagend, zelfs voor de ervaren Wobbler gebruiker!

De Wobbler is een goed alternatief voor de gewone voerbak. Uw hond moet werken voor zijn eten en het is nog leuk ook! Hij doet graag zijn best om al dat lekkers eruit te krijgen.

– Gemaakt van FDA voedsel-goedgekeurd, duurzaam kwaliteit plastic polymeer.
– Vaatwasser bestendig.
– Bovenste gedeelte is van de onderkant af te schroeven, zodat de Wobbler op een makkelijke manier gevuld kan worden.

afbeelding-van-kong-large-classic-rood-hond.nl

 

 

 

 

 

 

Dog Pyramid

De Dog Pyramid lijkt op de Kong®. Het is een uitdagend spel om uw hond te activeren. U stopt (meerdere) snoepjes in de Dog Pyramid. Wanneer uw hondje met zijn pootje of snuitje tegen de Dog Pyramid tikt, gaat deze wiebelen en valt het lekkers eruit. De Dog Pyramid richt zichzelf altijd weer op door het gewicht onderin dat voor het tuimelaareffect zorgt. De Dog Pyramid is gemaakt van gerecycled kunststof, verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.

afbeelding-van-dog-pyramide-blauw-m-11-5cm-hond.nl

Dogzilla Monster Tug

De Monster Tug is gemaakt van oersterk en duurzaam rubber voor intensief kauwen en trekken. Door de rubber noppen wordt het tandvlees van jouw hond gemasseerd en het gebit gereinigd.

Voorzien van de onweerstaanbare smaakcombinatie  kip en vanille.

Dogzilla Monster Tug

 

 

 

 

 

 

Nadenken

Er bestaan ook diverse speeltjes waarbij de hond moet “nadenken”. Een voorbeeld is deze Dog Twister. Hierbij moet je hond snoepjes vinden door de vakjes, in de vorm van taartpunten, in verschillende richtingen in het rond te schuiven. Het spel kan nog uitdagender gemaakt worden door de schijven met pluggen vast te zetten, die je hond dan eerst moet verwijderen, voordat de schijven verschoven kunnen worden.

Jouw hond moet leren om het snoepje, de beloning, te vinden door de ene na de andere schijf in verschillende richtingen te verschuiven. Onder deze schijven zitten uitsparingen waarin de snoepjes verborgen kunnen worden. Doe het eerst uw hond voor zodat hij het na kan doen. Uw hond kijkt, luistert, ruikt en leert.

Tips om te gebruiken bij het spel:

  • Laat jouw hond zien waar het lekkers verstopt wordt.
  • Moedig jouw hond aan en help een beetje.
  • Als jouw hond erin slaagt een oefening goed te volbrengen beloon hem dan enthousiast.
  • Laat jouw hond niet alleen spelen. Als jullie zijn uitgespeeld, berg het spel dan op.

afbeelding-van-nina-ottosson-dog-twister-kunststof-hond.nl

Outdoor

Vraag eens rond bij hondeneigenaren. Sommigen hebben het idee dat er in tennisballen glasvezel is verwerkt. Het kauwen op een tennisbal in combinatie met zand of modder zou de tanden kunnen afslijten.

Een bal is wel beter dan een stok, aangezien de splinters een hoop schade kunnen aanrichten.

Deze bal is gemaakt van duurzaam, natuurlijk rubber. Hij is daardoor erg sterk en gaat lang mee. De bal stuitert goed en is gemakkelijk schoon te maken. De bal blijft drijven op het water en door de opvallende kleur is de bal goed terug te vinden.

afbeelding-van-speelgoed-chuckit-ultra-bal-m-2pack-hond.nl

Zorg voor een slimme training met de Training Dummy van Kong®. Deze opvallende dummy van schuim is een geweldig speeltje voor gooi-, trek- en apporteerspelletjes. Het leert jouw hond zijn of haar prooi voorzichtig in de bek te nemen. De Training Dummy blijft drijven op water.

kong-hond-training-dummy-xl-28-cm-1

 

 

 

Afmeting: 28 cm, kleur: oranje

 

 

Een frisbee is ook een goed alternatief.

De originele Kong® frisbee is van rubber, een fantastische vlieger, sterk, flexibel, heeft een zachte grip en kan zo opgerold in je zak worden opgeborgen.

afbeelding-van-kong-flyer-frisbee-rood-hond.nl

Met de Chuckit werpstok kan je een bal ver weg gooien zonder krachtinspanning. Je hond moet een grotere afstand afleggen om de bal te pakken te krijgen. Hierdoor blijft hij goed in beweging. Door de rubberen handgreep ligt de werpstok comfortabel in de hand.

chuckit-pro-ball-launcher-25-mtr-63-cm-1_1

Train- en speelplezier gegarandeerd met deze tunnel! Bijna alle honden houden van de tunnel, die zelfs kan worden beoefend door pups en jonge honden. Deze behendigheidstunnel voor kleine honden kan snel worden gemonteerd en gedemonteerd. Er zit een bevestigingsset bij waarmee de tunnel aan de grond kan worden gemaakt zodat deze niet wegrolt als de hond er doorheen gaat.

agility-kleine-hond-tunnel

 

 

Afmetingen: 40x40x8, kleur: blauw

Inclusief draagtas.

 

 

 

Karlie Doggy Bad

Karlie Doggy Bad kan in- en uit elkaar gehaald worden in een flits, zonder luchtpomp of uitputtend opblazen. De binnenkant van de zwembadvloer is antislip gecoat, zodat jouw hond niet uitglijdt.

Het zwembad kan opgevouwen worden voor ruimtebesparende opslag en is gemaakt van sterk en stevig materiaal, bestand tegen scherpe hondenklauwen. Verder heeft de Karlie Doggy Bad een praktische afvoerklep voor het water en is het eenvoudig en hygiënisch te reinigen. De vorm kan veranderd worden in een rechthoek om het te gebruiken op balkons of terrassen met balustrades.

karlie-karlie-doggy-bad-groen-blauw-diameter

Kleuren: groen en blauw

Afmeting: 120 cm

Afmeting 80 cm

 

error: Content is protected !!